voordelen van webhosting

Proberen om een ​​betrouwbare gratis webhost te selecteren kan een ontmoedigende taak zijn, vooral met zoveel serviceproviders en opties die tegenwoordig beschikbaar zijn. De taak is misschien moeilijker dan hij is.

Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire functies die een gratis webhostingprovider zou moeten bieden:

 

Schijfruimte en bandbreedte

Schijfruimte verwijst naar de hoeveelheid opslagruimte die aan u is toegewezen door uw gratis webhostingprovider. Deze ruimte wordt gebruikt om uw websitebestanden op te slaan, inclusief tekstbestanden, afbeeldingen, audio, enz. die u voor uw website gebruikt.

Bandbreedte verwijst naar de hoeveelheid gegevensoverdracht die op uw website is toegestaan. Ik bedoel, elke keer dat een bezoeker de naam van uw website in zijn browser typt, door zijn bestanden bladert, downloadt en doorbladert, verbruikt hij de hoeveelheid bandbreedte.

Als uw website bijvoorbeeld veel afbeeldingen (zoals foto’s) bevat, heeft u meer opslagruimte en meer bandbreedte nodig.

 

Website Builder & FTP

Als dit je eerste website is en je hebt nog weinig ervaring, zoek dan naar een gratis webhostingprovider die een gratis app voor het bouwen van websites aanbiedt waarmee je eenvoudig je eigen website kunt maken door een sjabloon te kiezen en je eigen tekst en afbeeldingen toe te voegen.

FTP staat voor File Transfer Protocol. Het is het protocol voor bestandsoverdracht van uw website van uw computer naar uw gratis webhostingserver, of omgekeerd. Hiermee kunt u voltooide websitebestanden (inclusief afbeeldingen en andere multimediabestanden) van uw computer uploaden naar de server van uw serviceprovider. Het stelt u ook in staat om uw bestanden van uw webhostingserver terug naar uw computer te downloaden. Een goede gratis webhostingprovider moet 24/7 open FTP-toegang bieden.

 

E-mail
Ja, uw gratis webhostingprovider moet u e-mailservices bieden – zodat u uw e-mailaccounts kunt instellen Naast een eenvoudige e-mailinterface (zodat u kunt inloggen en uw e-mails kunt beheren met uw webbrowser), moet een e-mailservice E-mail heeft ook POP3- en SMTP-toegang, zodat u e-mailberichten kunt instellen en openen met uw mobiele apparaten.

 

Ondersteuning en professionaliteit
Kies altijd voor een gratis webhostingservice met goede ondersteuning en een constante aanwezigheid.

Hoewel geen enkele host 100% gegarandeerde uptime kan bieden (denk aan problemen buiten hun controle, zoals stroomuitval in de stad), moeten ze de downtime van de website en e-mail tot een minimum beperken. Deze acties kunnen 24/7 server- en netwerkbewaking omvatten. Hoewel je deze technische aspecten misschien niet helemaal begrijpt, moet je kijken of je gratis webhostingprovider ze ergens op hun website heeft vermeld. Zo niet, vraag er dan naar.

 

de prijs
Als u op zoek bent naar een gratis webhostingprovider, dan moet u verwachten dat u absoluut niets betaalt voor alle essentiële functies die hierboven zijn genoemd. Maar ze kunnen advertenties op uw site weergeven zodat ze kunnen profiteren van uw sitebezoeken om winst te maken

 

Wanneer internetgebruikers uw website willen bekijken, hoeven ze alleen maar uw websiteadres in hun browser in te voeren. Hun computer maakt vervolgens verbinding met uw server en uw webpagina’s worden via de browser aan hen getoond.

De meeste webhostingbedrijven vereisen dat u uw eigen domein (www.example.com) heeft om klant bij hen te worden. Als u geen domein heeft, zullen webhostingbedrijven u helpen er een te kopen.

het woord voor webhosting in het Arabisch is:  افضل شركة استضافة مواقع في السعودية

Author: admwee